BOENDEFORM
Hyresrätt

ANTAL BOSTÄDER
150

STORLEK (M² BOA)
6 162

FÄRDIGSTÄLLANDE
2026

Vill du bo i Portlåset?
Anmäl intresse här!

ARKITEKT

Kvarteret Portlåset: Välplanerade hyresrätter med närhet till centrum

Kvarteret Portlåset är den tredje etappen vi utvecklar i Norrköpingsområdet Söderport. Projektet kommer att uppföras med samma ambitioner som i de tidigare etapperna Balkongen och Altanen. Lägenheterna kommer upplåtas som hyresrätter och företrädesvis vara små och yteffektiva ettor, tvåor och treor mellan 35 och 70 kvadratmeter. Här skapas en livlig plats där människor möts för att arbeta, leka, trivas och utvecklas. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Var bygger vi?

Kvarteret Portlåset är beläget på cirka 15 minuters gångavstånd från centrala Norrköping. Här har du nära till både naturen och stadens puls. Området består dels av villa- och radhusbebyggelse uppförd under slutet av 60-talet samt ett stort bestånd av flerfamiljshus med hyresrätt. Mirum Galleria ligger ca 500 m från bostäderna och där hittar man allt man behöver, bland annat mataffärer, shopping, restauranger, bibliotek, gym, systembolag och apotek. I närheten av bostäderna finns även vårdcentral och äldreboende.

Att bo i Söderport, Norrköping

Bostäderna ligger i anslutning till den nya spårvägen vilket gör att de boende kommer ha goda möjligheter att utnyttja kollektivtrafiken. Innergårdarna kommer vara gröna och lummiga samt förses med någon form av aktiv yta som till exempel en boule- eller basketplan. Söderport ligger i ett naturskönt läge med närhet till Vrinneviskogens naturreservat som erbjuder motionsspår för löpning och promenad samt minigolf. Där finns även ett stall, fotbollsplaner med konstgräs och idrottshall.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss

Vill du anmäla ditt intresse eller har några frågor? Använd vårat formulär så kontaktar vi dig!

Frågan gäller