Projektet är sålt

Sålt: Naturskönt läge i Åkersberga med tallar och berghällar inpå knuten

På Övre Valsjöberget i Åkersberga utvecklar vi ett tomtområde om totalt cirka 140 bostäder, med idylliskt och naturnära boende, havet på gångavstånd och bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm city. Ambitionen är att våra tomter ska utgöra hjärtat i det perfekta familjeboendet, som kombinerar Roslagens skärgårdskaraktär med närhet till kommunikationer, service, butiker och skolor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Var bygger vi?

Området öster om Åkersberga kommer inom de närmaste åren att expandera i samspel med befintlig byggnation och med hänsyn till naturens former. Den kuperade terrängen gör att husen i delar av området anpassas till dramatiska höjdskillnader vilket ger bebyggelsen en naturlig variation och omväxling. De allra flesta tomter kommer att ansluta till naturmark eller allmänna grönstråk på trädgårdssidan. I området planeras också för utökad kommunikation, en förskola, lekplats och ett torg med sittplatser och grönska.

Att bo i Åkersberga

Österåker har en fantastisk skärgårdsnatur med många möjligheter till aktiv fritid och härliga boendemiljöer nära huvudstaden. Centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med vattenkontakt. Flera spännande bostadsområden håller på att byggas och permanentboende i skärgården lockar allt fler. Oavsett var du bor, finns natur, hav, sjöar och vattendrag alltid nära och erbjuder många olika fritidsaktiviteter.

På ca 30 minuter tar du dig in till Stockholm city med bil eller tåg från  Åkersberga. E18, Norrortsleden, Roslagsbanan och bussar skapar snabba förbindelser. Genom Sverigeförhandlingen planeras Roslagsbanan förlängas till City via Odenplan.

Många boende pendlar in till arbeten i Stockholm, men Österåker präglas av en entreprenörsanda och i kommunen finns cirka 6 000 registrerade företag. Under 2019 hade Österåkers kommun landets lägsta kommunalskatt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss

Vill du anmäla ditt intresse eller har några frågor? Använd vårat formulär så kontaktar vi dig!

Frågan gäller