Slutsålt och byggnation färdigställd

ARKITEKT

Slutsålt: Exklusivt nyproduktionsprojekt nära Torslanda Golfbana

Intill Torslanda Golfbana i Göteborg utvecklar Grundingen projektet Brf Torslanda Terrasser, 49 lägenheter i tre huskroppar med 2-5 rum och kök. Husens gestaltning möjliggör att de flesta lägenheter får generösa terrasser i västerläge. Området blir en fantastisk plats att bo på och kommer att tilltala dem som önskar en aktiv livsstil i en naturnära miljö.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Var bygger vi?

Här bor ni nära havet men ändå med närhet till kommunikationer. Föreningen är belägen i ett naturskönt område med närhet till den lokala handelsplatsen Amhults torg med sitt stora serviceutbud. Med cykel tar man sig snabbt till flera olika badplatser samt naturområden.

Att bo i Torslanda

Kustnära Torslanda upptar en tredjedel av ön Hisingens yta och stadsdelen har expanderat kraftigt på senare år. Det finns mycket som bidrar till områdets dragningskraft, med sin kombination av lantlig miljö i närområdet samtidigt som storstaden finns runt hörnet. Några av skälen till Torslandas popularitet är närheten till havet och skärgården, gott om skolor och dagis för barnen samt utmärkta kommunikationer in till Göteborgs centrum. Även i Amhult centrum är utbudet stort i form av kulturhus, banker, vårdcentral, apotek, Systembolaget, stormarknad samt ytterligare ett flertal butiker och serviceställen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss

Vill du anmäla ditt intresse eller har några frågor? Använd vårat formulär så kontaktar vi dig!

Frågan gäller