Alla lägenheter har uteplats, balkong eller terrass

ARKITEKT

Brf Skeppsholmen, vackert belägen vid Norra Hamnen i Lysekil

På fyra fastigheter i Norra Hamnen i Lysekil utvecklar Grundingen exklusiva bostadsrätter med absolut närhet till vackra strandpromenader, slående kvällssol, attraktiva restauranger, bra bussförbindelser och promenadavstånd in till Lysekils centrum.

Stora glasade ytor garanterar bra ljusinsläpp och rymliga balkonger ut mot havet möjliggör fantastisk utsikt med eftermiddags- och kvällssol. Lägenheterna kommer att hålla en hög originalstandard med kök av god kvalité och energisnåla vitvaror, genomgående ekparkett och helkaklade badrum. I din bostad kommer det att finnas gott om förvaring i form av skjutdörrsgarderober.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Var bygger vi?

Husen är vackert placerade i Norra Hamnens inbjudande miljö med omedelbar närhet till västkustens kobbar och skär. Norra hamnen är Lysekils nyaste stadsdel och ett attraktivt område för alla som söker lugn och ro för kropp och själ. Längs kajen går nya Norra strandpromenaden med restaurang i absolut toppklass, badplats, soldäck, marina, café och vidunderliga solnedgångar i väster. Från Lysekil tar du dig snabbt med båt till västkustparadis såsom Smögen, Fiskebäckskil och Grundsund.

Att bo i Lysekil

Lysekils kommun med sina pittoreska små kustsamhällen visar upp en levande bygd året om. Kommunen har ungefär 15 000 bosatta året runt medan befolkningen ökar väsentligt under sommaren, då Lysekil är ett semesterparadis för fritidsboende, semestrande familjer, båtägare och campinggäster. I Lysekil blandas bohuslänsk charm i form av sekelskifteshus och karakteristiska sjöbodar med inslag av modern stadsarkitektur. Den pampiga kyrkan som byggdes av bohusgranit är inte bara ett landmärke utan även ett välkänt sjömärke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss

Vill du anmäla ditt intresse eller har några frågor? Använd vårat formulär så kontaktar vi dig!

Frågan gäller