BOENDEFORM
Hyresrätt

ANTAL BOSTÄDER
46

STORLEK (M² BOA)
1 879

FÄRDIGSTÄLLANDE
2023

Vill du bo i Bastuban?
Anmäl intresse här!

ARKITEKT

Hyresrätter med effektiva planlösningar och skandinavisk komfort

Grundingen Fastighets har utvecklat 46 hyresrätter om huvudsakligen 1 eller 2 rum och kök i den nya stadsdelen Sandtorp i Norrköping. Bostäderna är kvadratsmarta med öppen planlösning. Genom varierade fasader och takutformningar bibehåller vi en småskalig charm i området samtidigt som kombinationen av hög kvalitet och skandinavisk komfort banar väg för hem med atmosfär. Bostäderna har effektiva planlösningar och boende kan hoppa på spårvagnen direkt utanför dörren för att ta sig till centrum på under 10 minuter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Var bygger vi?

Norrköping satsar på tillväxt och etablerar en ny stadsdel – Sandtorp, som när det är färdigbyggt kommer att rymma runt 500 bostäder. Sandtorp blir en ny, attraktiv del av staden med traditionell stadskaraktär och en bra kombination av bostäder och olika verksamheter. Bebyggelsen är blandad, med grönområden och hållbarhet i fokus. Redan idag finns tillgång till spårvagn och bussar, och det korta avståndet till centrum gör att det går snabbt att ta sig in till centrum på cykel. Samtidigt finns här närhet till såväl fritidsaktiviteter och idrottsevenemang på Himmelstalundsområdet, som till livsmedelsbutiker, skolor, vårdcentral och tandläkare med mera. Här trivs redan barnfamiljer, unga och äldre i både bostadsrätter och hyresrätter.

Att bo i Norrköping

Norrköping är den gamla industristaden som blommat upp som ett centrum för logistik, näringsliv, kultur, idrott och framtidsvisioner. Här kombineras storstadens breda utbud med småstadens charm och lugn. Norrköping är en växande stad med goda kommunikationer, där du har stora möjligheter att skapa det liv du vill leva. Stadens roll som transportnav förstärks framöver ytterligare genom Ostlänken, den nya järnvägen till Stockholm. Det gamla industrilandskapet andas nytt liv och här har moderna verksamheter flyttat in i äldre byggnader. Andra självklara Norrköpingsattraktioner är Kolmårdens djurpark, Motala ström och skärgården, som hägrar en knapp timme bort.

Kontakta oss

Har du några frågor? Använd vårt formulär så kontaktar vi dig!

Frågan gäller