BOENDEFORM
Hyresrätt

ANTAL BOSTÄDER
121

STORLEK (M² BOA)
5 692

Projektet är sålt

 

ARKITEKT

Sålt: Kvarteret Balkongen – Centrumnära och tilltalande hyresätter

I Söderport i Norrköping utvecklas cirka 480 nya bostäder. Projektet består totalt av fyra kvarter: Altanen, Balkongen, Terassen och Portlåset. Lägenheterna kommer främst upplåtas med hyresrätt och företrädesvis vara små och yteffektiva ettor och tvåor mellan 35 och 55 kvadratmeter. Här skapas en livlig plats där människor möts för att arbeta, leka, trivas och utvecklas.

Den första etappen, Balkongen, har sålts till Trenum som samägs av Balder och Tredje AP-fonden. Här utvecklas 121 hyreslägenheter som ger dig lite extra av allt. Kvarteret är fördelat på sex huskroppar och kläs i stående naturfärgade träpaneler som kombineras av den grågröna fasaden med en prunkande växtspaljé.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Var bygger vi?

Kvarteret Balkongen är beläget på cirka 15 minuters gångavstånd från centrala Norrköping. Här har du nära till både naturen och stadens puls. Området består dels av villa- och radhusbebyggelse uppförd under slutet av 60-talet samt ett stort bestånd av flerfamiljshus med hyresrätt. Mirum Galleria ligger ca 500 m från bostäderna och där hittar man allt man behöver, bland annat mataffärer, shopping, restauranger, bibliotek, gym, systembolag och apotek. I närheten av bostäderna finns även vårdcentral och äldreboende.

Att bo i Söderport, Norrköping

Bostäderna ligger i anslutning till den nya spårvägen vilket gör att de boende kommer ha goda möjligheter att utnyttja kollektivtrafiken. Innergårdarna kommer vara gröna och lummiga samt förses med någon form av aktiv yta som till exempel en boule- eller basketplan. Söderport ligger i ett naturskönt läge med närhet till Vrinneviskogens naturreservat som erbjuder motionsspår för löpning och promenad samt minigolf. Där finns även ett stall, fotbollsplaner med konstgräs och idrottshall.

Kontakta oss

Vill du anmäla ditt intresse eller har några frågor? Använd vårat formulär så kontaktar vi dig!

Frågan gäller